Vilkår

Levering udelukkende i Københavnsområdet
Newdays leverer i øjeblikket udelukkende i Københavnsområdet. Tilmelding sker via Newdays.dk eller ved at kontakte os.

Aftaleindgåelse
En aftale om tilmelding på Newdays.dk er først indgået, når kunden har modtaget en ordrebekræftelse fra Newdays.

Tilmelding
Efter en tilmelding vil Newdays kontakte jer via oplyste kontaktinfo, hvor vi aftaler et møde. På mødet vil arbejdspladsen og Newdays sammen vurdere hvilke størrelser, som passer arbejdspladsen bedst. Herefter aftales en leveringsdato.

Rammer & størrelser
Alle værker leveres indrammet i massive egetræsrammer i enten natur, mørk, sort eller aluminiumsramme i sort, hvid eller guld. Værkerne leveres i størrelserne 30×40 cm, 50×70 cm og 70×100 cm. En ordning består af værker i forskellige størrelser. Sammen finder vi den bedste løsning til netop jeres arbejdsplads.

Priser & betaling
Alle priser på Newdays.dk er angivet i danske kroner og er ekskl. moms og fragt. Fragt er inkluderet i Københavnsområdet. Betaling sker på elektronisk fremsendt faktura til den angivne faktureringsadresse. Der faktureres kvartalsvis forud.

Reklamation
Hvis du ønsker at påberåbe dig en mangel, skal Newdays have besked herom inden for rimelig tid, hvilket er 14 dage, efter at du har opdaget manglen.

Annullering af ordre
En ordre kan annulleres, indtil ordren er afsendt. Kontakt os på newdays@newdays.dk med dit ønske om annullering af din ordre samt ordrenummer. Ved forgæves levering opkræves et gebyr på 150 kr.

Levering og forsendelse
Leveringsdatoen aftales efter mødet med arbejdspladsen. Læs om mødet under afsnittet Tilmelding. Alle forsendelser leveres med egne ladcykler, hvis muligt. Ved udlevering af varerne overgår ansvaret og risikoen for varerne til kunden. Det er muligt at afhente værker hos Newdays. På nuværende tidspunkt leveres der kun i Københavnsområdet.

Persondatapolitik
I forbindelse med en tilmelding på Newdays.dk registrerer vi følgende oplysninger om kunden: Virksomhedens navn, navn på kontaktperson, CVR nummer, adresse, telefonnummer og e-mail. Oplysningerne registreres med henblik på at kunne levere varerne, og al behandling af personoplysninger sker i overensstemmelse med persondataloven. Oplysninger afgivet til Newdays.dk videregives ikke til tredjemand. Cookies på Newdays.dk anvendes med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet samt markedsføring. Ved brug af Newdays.dk giver du samtykke til, at cookies med det anførte formål kan lagres på din pc, tablet eller smartphone.

Scroll til toppen